Shop

Pendel ruwe roze kwarts

9,95

Pendel van ruwe roze kwarts. Deze is zo veel mogelijk onbewerkt en daardoor natuurlijk; hierdoor is niet één steen hetzelfde en kunnen afmetingen variëren.
NB: Deze pendel is relatief zwaar.

Op voorraad

Beschrijving

Roze kwarts – de steen van de liefde – is een edelsteen die bekend staat om zijn zachte roze tint en krachtige energetische eigenschappen. Deze steen kan bijdragen aan het bevorderen van onvoorwaardelijke liefde, compassie en emotionele genezing. Rozenkwarts kan helpen bij het openen en zuiveren van het hartchakra, het stimuleren van innerlijke vrede, balans en harmonie. Het kan positief bijdragen aan het hart, de geslachtsorganen, vruchtbaarheid, borst- en longkwalen en bij het voorkomen van duizeligheid, als ook bij ouderdomskwalen zoals de ziekte van Alzheimer en Parkinson.*

*De kenmerken van alle mineralen en edelstenen op deze website zijn niet wetenschappelijk bewezen; ze zijn gebaseerd op ervaringen van gebruikers en edelsteentherapeuten. De geschetste heilzame eigenschappen zijn op geen enkele wijze bedoeld om de diagnose of behandeling door een gekwalificeerde therapeut of arts te vervangen. Als je twijfelt over je gezondheid, raadpleeg dan een arts.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.