Shop

Pendel orgoniet Groene Jade (5 cm)

10,95

Pendel van orgoniet Groene Jade. Doordat het product handgemaakt is, is geen enkele pendel exact hetzelfde.
Grootte: 5 cm

Op voorraad

Beschrijving

Orgon betekent levensenergie  chi, ether of prana). Orgoniet bestaat uit een combinatie van kristal, hars en metaal. Het kan beschermen tegen schadelijke (elektromagnetische) straling en andere energievervuiling. Orgoniet kan een algemeen ontspannende werking hebben en fysieke en spirituele gezondheid bevorderen.

Groene Jade staat bekend als een beschermende en zuiverende steen. Deze kristal kan ondersteunen bij emotionele balans en stabiliteit en helpen bij het loslaten van negatieve gedachten en energieën. De steen kan ook ondersteunen bij het in balans brengen van allerlei lichamelijke systemen en bij het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam. Het kan een positieve werking hebben op nieren en bijnieren, blaas, het zenuwstelsel, vruchtbaarheid en op het bevallen.*

*De kenmerken van alle mineralen en edelstenen op deze website zijn niet wetenschappelijk bewezen; ze zijn gebaseerd op ervaringen van gebruikers en edelsteentherapeuten. De geschetste heilzame eigenschappen zijn op geen enkele wijze bedoeld om de diagnose of behandeling door een gekwalificeerde therapeut of arts te vervangen. Als je twijfelt over je gezondheid, raadpleeg dan een arts.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.